Първоначално публикувано от 146_JTD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 146 1.9 ТД Загрява
Collapse
X
-
Само си представи че може да ти се ебава уреда на таблото и ти да разкостиш колата нищо...
затова мери с термометъра, и така. Но и според мен стига сте се ровили в глупости, точно такива дреболии са най трудни за диагностика....
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеСамо си представи че може да ти се ебава уреда на таблото и ти да разкостиш колата нищо...
затова мери с термометъра, и така. Но и според мен стига сте се ровили в глупости, точно такива дреболии са най трудни за диагностика....добре, че поне 5 пъти съм го свалял до сега.
Comment
-
Предположение,но го чух и от един майстор. Та натежа достатъчно и мисля да му се доверя. Тези дни пак ще пиша.
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеКолеги здравейте . Искам да попитам дали е нормално да ми загрява колицата . Като излезна на дълъг път и натисна малко повече колата (160 + ) и температурата отива към делението след 90 градуса. А и ми направи впечатление че като пусна климатика перката не тръгва да се върти на бавна степен , а май трябва .
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеЛеко само да не преебеш пласмасовата гривна дето е на два болта,че точно там дето са болтовете прегаря от жегата и се нацепва и после може да се счупи. И все пак това е предположение само..
Comment
Comment